Geen uur tikt voorbij zonder je ook maar even in mijn gedachten bent
Ik sta met je op en ga met je slapen
Niemand heeft me ooit zo gek kunnen maken
Wees maar zeker dat zoiets zelfs na meer dan een jaar nog niet went
Steeds vaker heb ik het gevoel dat jij me beter en beter kent
Macho, cassanova, piraat of Gijs
Mij maak je niet snel meer iets wijs
Ik denk dat ik nu zo ongeveer wel weet wie jij écht bent
Je hoeft het me maar te vragen en ik kom naar je toegesneld
Tremelo, Baal, Nieuwpoort of Parijs
Samen met jou is zelfs de hel het paradijs
Want als je de liefde niet hebt, heb je niks, zelfs niet als je steenrijk bent!
Het papier zit in de weg, maar ook de juiste woorden vind ik niet
anders had ik je vast en zeker nog verteld, wie of wat je voor me bent!