niet wetend wat de toekomst ons zal geven
varen we verder in het land van onzekerheid
de afstand tussen ons drijft ons verder
en of we met elkaar zo verder kunnen leven...?
niet wetend wat de hulpeloosheid van ons beiden
met de liefde zal doen ookal lijken we tevreden
het bevriest bij mij van binnen
alsof ik zonder jou geen leven meer wil leiden
niet dromend maar in het heden
sta ik te wachten op een teken
dat ik en jij nog ons zal blijven
dat is mijn vraag aan het onzekere verleden