Fluister Ik Zachtjes
Ma
Fluister ik zachtjes
Kan je me horen lieverd
Ik aai, over jouw ijskoude gelaat
Koud heel koud
Je handen gevouwen stil
Ma
Je bent toch nog wel hier
Bij mij
Fluister ik zachtjes
Een eenzame warme traan
Valt op jouw koude gelaat
Neem hem met je mee,
Ma
Fluister ik zachtjes
Je zit in mijn hart en ziel
Ma
Fluister ik zachtjes
Ik neem geen afscheid van jou
Als je zo gaat
Ma
Fluister ik zachtjes
Omdat ik te veel van je hou
Ma
Fluister ik zachtjes
En weer een traan
Op jouw koude gezicht
Het zijn er wat meer geworden
Ma
Fluister ik zachtjes
Neem ze met je mee als parels
Van mijn liefde, voor jou
Ma
Fluister ik zachtjes
Die altijd zullen glanzen
Vanuit de hemel
Ma
Fluister ik zachtjes
Zodat ik jou
Altijd kan zien dansen
Ma
Fluister ik zachtjes
Het is tijd word er gezegd
We moeten gaan
Ma
Fluister ik zachtjes
Bedankt voor alles
Wat jij, mij hebt meegegeven
Ma
Fluister ik zachtjes
Voor al je steun en onvoorwaardelijke liefde
Nog even maar
Kan ik je gezicht zien
Ma
Fluister ik zachtjes
Hoe moet dat nu, MA, zonder jou
In mijn leven
Fluister ik zachtjes
Je kan me geen antwoord geven,
Ik weet het
Fluister ik zachtjes
Zal me best doen
Ma
Fluister ik zachtjes
Zodat je trots op me zult zijn
Fluister ik zachtjes
Maar ik weet niet wat te doen
Met deze intense pijn
Ma
Fluister ik zachtjes
Ze haasten me, Ma, we moeten gaan
Ik houd van je lieverd
Voor altijd diep in mijn hart
Ma
Fluister ik zachtjes
En de tranen blijven nu stromen
Neem ze allemaal met je mee
Ma
Fluiter ik zachtjes
Kan ik jouw altijd.
Zien staan daar boven
Ma
Fluister ik zachtjes
Wil je nog 1 ding voor me doen
Geef Papa een dikke kus van mij
Als je bij hem bent daarboven
Ma
Fluister ik zachtjes
Wat zal ik jouw missen
Want ik hou zo van je
Ma
Fluister ik zachtjes
Maar we moeten nu gaan
Fluister ik zachtjes
De jongens, onze jongens
Zullen jouw laatste gang
Samen met jou gaan
Ma
Fluister ik zachtjes
Dus wees maar niet bang
Ze zullen heel dicht naast je staan
Ma
Fluister ik zachtjes weer
Dag mijn allerliefste Mam
Neem geen afscheid
Diep in mijn hart voor altijd
Ma
Fluister ik zachtjes
Voor de allerlaatste keer
Liefs Jet