Pijn, In Stilte Draag Jij Het
Hoe komt het dat een mens veranderd
Door de tijd
Waarom
Veranderde zijn persoonlijkheid
Vraag
Waar ik
Wel een antwoord op weet
Maar, me er met geen mogelijkheid
Raad mee weet
Want jij bent stil
Zegt bijna geen woord
Jij,draagt alles
In stilte alle dagen
Waarom geef jij
Mij niet een deel van jouw last
Door er maar weer gewoon
Met me over te praten
Je wilt mij
dan niet zijn tot last
En al helemaal niet klagen
Maar die pijn
Die kan je niet alleen dragen
Laat me je helpen
Kom pak me handen
Tussen ons
Zijn toch ijzersterke banden
De moed
Ik laat niet toe
Dat die zal zakken
Kom Pak mijn hand
Wij hebben samen
Al zoveel moeten doorstaan
Als wij elkaar
Maar weer gaan verstaan
Het gevoel
Dat is nog niet helemaal gegaan
Het kan net als vroeger
Ook weer
Vol in bloei gaan staan
Liefs Jet