Je valt zo snel
een noodkreet die je uit
Ik voel je nog wel
maar weg sterft het geluid
Ik zal het nooit meer halen
mijn vlechten gaat niet vlug
Misschien moet ik ook afdalen
of ik zie je nooit meer terug
Ben ik dat, wie ik schijn te horen
ik hoor mijn stem zo luid
~herinnering~:
Ik heb gezworen
ik haal je er weer uit!
~^-*-^~