Eenzaam wandelend over het strand
Met al dat stuivend zand
Een briesje wind
Speelt met mijn haar als een kind
Met de hoop dat ik iets vind
Iets wat aan komt waaien
Iets voor het eeuwige leven
Iets wat wij samen kunnen beleven
Ook al is het maar voor heel even.