Gesloten, als een sleutel
Gedraaid in het slot
Geopend door de liefde
Door de warmte
Die jou hart toebehoort
Vrij, als de vogels
Die in de lucht kunnen zweven
Die de wereld
Vanuit een ander punt bekeken
Ongestoord
Gesloten vrijheid
Dat is waarin wij leven
Waarin de woorden
‘Warmte’ en ‘Gezag’
Nieuwe betekenissen geven