Vannacht alweer een droom gehad, over jouw
Daar leefde je nog, het ging allemaal zo gauw..
Korte droom, die langer had moeten zijn
Waarom zijn de belanrijke dromen altijd zo klein
Ik snap het niet, waarom ben je bij me weggegaan
K zie je voor me staan
Die helderblauwe ogen, mooi bruin haar
Waarom ben ik hier en jij daar?
Dat klopt toch niet, we waren een verbond
Maar daarna ging jouw lichaam onder de grond
Weg was je, zou je nooit weer zien
In de hemel weer misschien
Mis je nog steeds heel erg, wat kan ik doen
Terug denken aan het verleden, aan toen?
Liefss,, LOtte