Je kunt veel meer dan jezelf denkt,
ook al denk je soms van niet.
Geef het nooit zomaar op,
al heb je nog zo’n verdriet.
Blijf in je eigen kracht geloven,
ook al voel je je soms terneergeslagen.
Wees sterk en vecht door,
moed zal je door alles heen dragen.
Heb vertrouwen in jezelf,
dan kom je alles te boven.
Want alle dingen zijn mogelijk,
zolang jij in jezelf blijft geloven.