waar was je nou?
vraag ik je wel eens
hadden we meer tijd samen gehad
jij mijn lieve vrouw
maar jouw antwoord hierop
we kunnen nu intens genieten
volop
ben nu ook heel blij met jou
zou je voor geen goud willen missen
alles voelt zo vertrouwd
ja zo wil ik met jou worden
oud