Ooit waren wij een geweldig stel
Altijd lol met elkaar de tijd ging snel
Je hebt me diep teleurgesteld
Dat had ik niet verwacht ik stond versteld
Als wij elkaar wat beloofden kwamen we het na
Ik kan niet geloven dat jij hem gelooft met zijn blabla
Je was zo boos en vastberaden
Die vastberadenheid heb je niet omgezet in daden
Ik zeg maak de juiste keus vertrouw het niet
Dat deed jij wel en straks loop jij rond met verdriet
Ik wil niet dat ie jou pijn doet
Want je bent toch geen speelgoed?
Ik vertrouw hem voor geen cent
Maar wat jij wil het is jouw vent
Kom alsjeblieft niet bij mij
Als toch uitkomt wat ik je zei