Als de nacht verdwijnt
is dat de zon weer schijnt
jan smit kwam eens voorbij
en voelde me als frans bauwer zo vrij.
Er kwamen allemaal stippen
waar een kabouter op en neer zat te wippen
Maar wie was die vrouw dan
die ook voorbij kwam
Was het nou een doos
of hete ze jufvrouw toos
daar kwam koos albert niet overheen
want bij rock this party was dat de zon scheen.
Vrienden van jan smit
daar zag ik in weinig pit
maar wel een hoop gevoel
met een hele mooie open doel.