De stemmen int woud
weergalmen en laten
circels in het meer
van Majesteus Goud
een vingerwijzing
van de oude Koning
zou wonderen doen
doch maant slechts
het hemels rood
tot een Lichte boog inslaat
op het galmen plein
waar het Kind van Recht
en Vrede werd vermoord
memorerend,
het stemmenwoud
in een taal waar de hemel
en heel de wereld
op zijn gebouwd