Ongeloof over zoveel genot,
Ik ben zelf net van de schrik bekomen,
Zat zoveel jaren op slot,
Niet te evenaren wat me is overkomen,
Wil je me bijstaan in mn verdere leven,
Gaan voor me en zonder veel vragen,
Liefde dat is wat ik kan geven,
Maak dat het is te dragen,
Wat een gevoel dit is heel speciaal,
Maakt het wel heerlijk en spontaan,
Een apart en heerlijk verteld verhaal
Ik ben er gewoon van Ontdaan.