Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Onvergeten liefde
Wat doet het toch pijn
Als ik weer aan je denk
Elke keer opnieuw
Verschijnen tranen in mijn ogen
Ik heb je gezocht
Maar nergens kan ik je vinden
Ik wil het niet aanvaarden
Dat je er niet meer bent
Ik geloof niet
Dat je mij verlaten hebt
Ik voel je zo dicht bij me
Maar waar ben je dan toch
Jij bent het enige dat ik nodig heb
Als ik kon zou ik alles laten vallen
Om jou weer in mijn armen te voelen
Maar dat gaat niet
Ze willen dat ik je loslaat
Vergeet dat jij er ooit was
Maar dat wil ik niet
Ik kan onze liefde niet vergeten
Reacties op dit gedicht
ijsprinses_ vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
sunset
:
Zondag, november 12, 2006 10:54
Droef verlangend mooi.
Liefs, sunset
joumeisje
:
Zondag, november 12, 2006 10:53
Super super super mooi gedicht!
Over dit gedicht
Auteur:
ijsprinses_
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
12 november 2006
Thema's:
[Liefde]
[Verlies]
[Eenzaamheid]