Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
familie
familie is iets wat je lief moet hebben
familie is iets wat je om je heen heb
maar als je geen contact met je familie heb
is dat zwaar deprimerend
ik was nog klein toen ik me tante`s zag
ze zijn zo lief
en aardig
ik wou dat ik het over kon doen
door iets is het contact verbroken
dat deed me pijn en verdriet
ik wou ze een brief sturen
maar van een 8 jarige is een brief niet te lezen
nu ben ik 17 oud en wijs genoeg
ik heb gevraagd om contact
het is nu afwachten
17 jaar is niet zomaar iets
je bent oud en wijs
en slim bovendien
om zelf er voor te zorgen je familie terug te zien
marjo stèphanie annemarie en jessica
die lieve aardige tante`s
waarvan ik alleen maar jeugherinneringen heb
wachtend op antwoord
typend dit verhaal
zal ik blijven hopen
dat ik de familie weer tot een geheel behaal
lieve tante`s...
ik mis jullie en wil super graag in contact komen met jullie...
lieve groetjes en dikke kus jullie nichtje
Jessica out
(mensen dit is dan wel geen gedicht maar ik uit hier m`n gevoelens en laat de mede mens weten dat ik me familie mis)
Reacties op dit gedicht
jessica out vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
jessica out
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
12 november 2006
Thema's:
[Verdriet]