Het einde van het boek!
4 jaar en langer,
zoveel vriendschap gevoeld,
mooie liedjes duren niet lang!
Aan alles komt een eind
4jaar lang geloofd,
wat jullie me steeds wijsmaakte!
geen eigen leven kunne bepalen.
Nu is het gedaan!
Het einde van het boek!
Na zovele hoofdstukken,
denk ik wel,
dat alleen zijn het beste is.
Steven en tim,
ik heb jullie niet langer meer nodig!