Ik weet, het mocht niet zijn
maar waarom doet het dan zo'n pijn
om vaarwel te zeggen
en het verleden weg te leggen?
vreugde en verdriet
alles deelden we
maar zoals je ziet
is het nu jij en ik
in plaats van ze
mijn hart is leeg
zonder jij bij mij
maar toen je zweeg
verdween ik voor altijd van je zij