onwetendheid rond dit verdriet
mist zeker zijn effecten niet
zonder enig doel voor ogen
probeert men deze tranen te drogen
toch is nog een lange weg te gaan
want diep binnenin blijft de pijn bestaan
dat is iets wat niemand weet
of misschien wel bewust vergeet
ik weet dat ik hier zeker niet wordt gemist
maar toch wou ik dat je dit wist:
al de pijn die werd gegeven,
hebben mij ten dode opgeschreven!
gepest worden is altijd pijnlijk, en als mensen weten dat je hierover ongelukkig bent is het opeens niet meer zo belangrijk, alleen mensen die het zelf meemaken weten hoe het voelt!