~*~
mr DJ
Verdoofd,trillend als 'n blad in de wijnd
luisterend naar de klanken uit de radio
zie ik zijn gezicht,dat 'k vroeger zo verachtte
wanneer hij draaiend aan de wielen
zijn muziek m'n hart insmijt
En wanneer hij me opjaagt
volstopt met emoties
Als ik denk "dit hou ik niet vol"
Mijn lijf bijna barst van ingehouden spanning
Haalt hij me terug..
Ik wil niet ga toch door!
Ik schreeuw 't bijna uit
Langzaam tergend
jaagt hij 't ritme terug in mijn bloed
Plagend,trekkend aan mijn hartstocht
werpt hij stiekume blikken
om te zien hoe ver hij me krijgt
Beseft hij wel wat hij doet?
Diep in de nacht
Mr.Dj
Gevangen in zijn macht
~*~