De hele dag starend naar het plafon
Probeer ik vriendjes te maken met de schaduw
Al de hele nacht wordt mij verteld,
Dat ik moet gaan slapen
Omdat de nieuwe dag misschien ergens goed voor is
Ik moet volhouden, maar ik stort bijna in
Ik ben niet gestoord, alleen maar moe
Ik weet dat jij het me niet kan vertellen
Maar blijf even, zodat je kunt zien
Dat ik ook een andere kant heb
Nu kan het je niks schelen
Maar ooit zal je aan me denken
Aan hoe ik was
Maar kijk me nu
Ik praat in mezelf met iedereen der bij
Ik weet dat ze over mij praten
Ik hoor ze fluisteren
Het geeft me het gevoel dat er iets mis met me is
Na uren denken ben ik mezelf kwijt
Pratend in mijn slaap
Weet ik dat ze me zullen halen
En me wegbrengen..