Steeds zal de dag beginnen...
Nu,
voor eeuwig,
zal de dag beginnen,
met een eeuwengroot gemis.
Voor altijd,
zal het huilen,
nooit gewoon worden,
ooit zal het slijten.
Eeuwig,
zal ik blijven denken,
aan de dagen en momenten,
waar wij het samen goed hadden.
Steeds,
zal de dag beginnen,
zoals het eindigt,
in een stilte,
zoals toen.
Die dag,
nooit te vergeten,
dat ik van jou,
afscheid nemen moest...