Ik hou van jou....
kan het niet meer ontkennen
hoopte dat jij ook van mij houden zou
maar je moet nog aan jouw nieuwe leven wennen
Ik neem het je echt niet kwalijk hoor
begrijp je heel erg goed
ik geef het ook niet op...ik zet zeker door
weet alleen wel dat het af en toe zeer doet
Ik laat me hierdoor niet uit het veld slaan
kan me niet schelen hoe lang het duurt
ik zal rechtop blijven staan
tot je voor mij kiest...of me weg stuurt
Voor jou heb ik alle geduld... en tijd
ik wacht op jou
en heb ook zeker geen spijt
dat ik heb gezegd...ik hou van jou