kan zo genieten
gisteravond zo fijn
als ik terugdenk
knuffelen, vrijen, kwebbelen, fijn
heerlijke lange nacht
want jij moest laat beginnen
wie had dat weer verwacht
dat we elkaar konden beminnen
morgen zal ik je weer voelen
en dan weer vier lange nachten
maar vandaag moet ik even afkoelen
en mag ik weer naar morgen smachten