achter de coulissen van vrolijkheid
zit een heel klein meisje
ze voelt zich alleen,
als is het enige wat ze wil
twee zachte armen om zich heen
ze wil een klein beetje liefde
helemaal voor zichzelf
en zelfs daarvoor
voelt ze zich een egoïst
het kleine meisje heeft
weeral een liefde verkwist
omdat ze zo bang is
om te tonen
wie ze echt is...