Mooi Natuurspel Voor Mijn Raam
Mijn gouden regen
Staat in de schaduw
Van een grote oude treurwilg
Zijn takken lijken als handen
Haar zachtjes te strelen
Hij beschermd haar
Zodat zij
Als de lente
Haar weer laat leven
Weer prachtig in bloei kan staan
Met haar prachtige gouden regen
Zij streelt zijn lange vingers
Die nog altijd naar haar grijpen
Hun takken
Verstrengelen zich ineen, heel gewillig
Als haar takken
Hoog naar de lieve oude wilg drijven
De wind drijft hun vervolgens
Weer uiteen
Maar de grote stoere wilg
Blijft naar de gouden regen grijpen
Als zoekende handen
Komen ze elkaar weer zachtjes tegen
En hij haar weer vind
De takken
Weer ineen geregen
Zo geven die twee bomen
Ondanks
Die kale takken die zij nu dragen
Een heel warm gevoel in mijn leven
En een heel mooi prachig aangezicht
Van het spel dat zij samen spelen
Een mooi natuurspel voor mijn raam
En ik heb daarop het beste zicht
Bedankt Natuur voor je prachtige schouwspel
Elke dag maar weer
Voor de grote oude treurwilg
En de prachtige gouden regen
Laat me meevoeren in jouw spel, heel gewillig
Telkens weer
Liefs Jet