ja vandaag was ik alleen
en het weer deed ook niet mee
het was niet de zon die scheen
ik had een off day
gebroken teen die pijn doet
had ik maar een halve dag vrij
donker huis keek me tegemoet
nee dit maakte me niet blij
maar............
ineens ben je er weer
na een feest van je werk
zal zoveel van je genieten
het zal zijn als vuurwerk