De pieten staan alweer paraat,
naast de Sint op zijn witte paard.
De pieten strooien suikergoed,
en dat is zo lekker, zo ontzettend zoet.
Maar al snel komt de nacht eraan,
op dat moment zullen Sint en zijn pieten even weg gaan.
Niet getreurt, wees zuinig met die traan,
De pieten zullen al snel voor je deur staan.
Klop Klop Klop, hoor je op dat ogenblik,
je rent naar de deur en niemand te bekennen.
Je verwacht de pieten, maar krijg de hik,
Alleen een zak, geen pieten die wegrennen.
Snel die zak mee naar binnen, en o wat zie je nou,
al dat gehoop op cadeaus, en nu...alleen maar zoute PEPERNOTEN!!
Die Sint en zijn pieten zijn armoedzaaiers en o zo flauw,
nu is de Sinterklaas-gedachte mooi voor altijd naar de kloten...
PS. alleen voor de stoute kidz ..lol