ik heb voor jouw gekozen
ik ga door vuur en vlam voor jou
ik heb heel veel voor je over
ik wil je vertrouwen
maar ik vertrouw je pas helle maal als je mij vertrouwt
ik ben anders als andere jongens
ik kan zo lief en zacht zijn
en geen van ieder meisje geen pijn doen of verdried
voor al jij niet
dat is wel het laatste waar ik aan dacht
want ik heb voor jouw gekozen met heel me hart