kon ik al die tijd maar zeggen
wat ik wou zeggen
kon ik al die tijd
de waarheid maar beter niet verbergen
zodat je nu niet zo zou sterven?
Ik hou meer van je
dan dat ik ooit zei
ik denk meer aan je
als dat jij denkt aan mij
Nu heb ik zo'n spijt
dat ik nooit mezelf kon zijn
en dat ik altijd maar deed wachten
tot het juiste moment
je hebt mij eigenlijk nooit echt gekend
Ik wil je nog zoveel vertellen
en nog zoveel met je doen
ik wil je vasthouden
ik wil je tevreden stellen
maar ik ben te laat
waarom? waarom moet je sterven
onze liefde zal bederven
ik hoop dat je dit leest voordat je sterft, want,
ik houd van je
ik kan niet zonder je
ik geef om je
en ik wil je omhelzen..
tot het einde van de tijd
Liefs, Niki
hopelijk tot ooit..
want ik moet nog veel kwijt
en ik mis je nu al zoveel
kus.