Was nog maar net binnen
een vraag werd me gestelt
wat ga je deze uur doen
'k wist niet wat er met me was
maar begon te huilen
dat was alles wat er gebeurde
tranen bleven stromen
wist niet meer te doen
voel me klote en ellendig
angst en verdrietig
bang dat ik er niet meer uit kom
dagen niet kunnen slapen
steeds maar wakker worden
door angsten en pijn
zal mijn hele leven bestaan
uit alleen maar therapieen
Hoe moet ik alles gaan vertellen
gedichten nog in de la daar
morgen een induvuele gesprek
hoe moet ik toch verder gaan
en tranen die maar bleven stromen dat uur