-Danku Sinterklaasje-
je geeft ieder mens
waar het van houdt
mag ik dan een
chocoladeletter van goud?
jazeker wel
denkt dan deze man
maar geef je op de
volgende vraag antwoord dan?
als je dood bent,
en je zult vergaan
wie vervangt je dan
in deze baan?
want zo'n lieve
aardig oude man
is iemand die niet
vergeten worden kan
elk mens, elk kind
ieder weet wat je van ze vindt
en bij deze dan,
mijn beste Sint
ben ik dit jaar
ook een braaf kind?
en als je dan
een klein cadeautje geeft
-want het hoeft niet zo groots-
is het dan iets
waar ieder mens iets aan heeft?