Het leven is af en toe best klote
En op sommige momenten veel te hard
Dan lijkt alles verschrikkelijk
Het lijkt allemaal zwart
De keuzes die je moet maken
Zijn weleens te moeilijk voor jou alleen
Velen willen je helpen
Maar anderen hebben een hart van steen
Toch is het geweldig om te leven
De moeilijke momenten moet je er dan maar bij nemen
Het leven kan namelijk ook fantastisch zijn
Al zijn er soms wat problemen