je houdt me vast
je kust me zacht
ik streel je benen
je pakt me hand
en leid die naar het verboden land
je ademt zwaar
ik stop heel even
als je begon te beven
je kijkt me vragent aan
en je zecht
wij horen bij elkaar
wij denken niet aan morgen
wij denken van dag tot dag
en we zien geen gevaar want
wij houden van elkaar