toch mis ik jou alsmaar weer
ik snap niet dat ik het nu pas realiseer
ik geef echt om jou
en ik blijf je trouw
maar soms heb ik de gedachte van niet
alsof ik niet om jou geef
en dat doet mij verdriet
ik wil bij je zijn
en je nooit meer laten gaan
en dan het leven doorgaan
want samen kunnen we er tegenaan