wat er gebeurd is
is met geen pen te beschrijven
waarom ging het mis?
waarom ondervonden al die mensen de pijn aan den lijve?
het begon met een brand
het leek geen kwaad
er was eerst nog niks aan de hand
maar toen gebeurde het en was het al voor velen te laat
brand is het allang niet meer
het onmogelijke is meer het woord
hopelijk gebeurt het op deze planeet nooit weer
want het is iets dat harten van veel mensen heeft doorboort
verdriet heeft het achtergelaten
verbijstering in de ogen
te veel kapotte straten
en zielen van mensen die te vroeg door de hemel zijn opgezogen