jij bent de vrouw van me dromen
me prinses op het witte paard
ik wil je niet in me dromen
ik wil je voelen, strelen en heel lang met je zoenen
dat is wat ik wil
van die vrouw uit me dromen
kom bij me en niet in me dromen
kom bij me raak me aan zoals in me dromen
hou van me zoals in me dromen
vrij met me net zoals in me dromen
hou van me met heel je hart en ziel
hou van me en blijf me trouw
dan ben jij mijn vrouw
voor het leven en niet meer in me dromen