Soms wil ik jou zijn
Onbezorgd wakker iedere morgen
Want je kent nog geen zielenpijn
En altijd mensen die voor jou zorgen
Je groeit op in een warm gezin
Alles loopt gesmeerd
Je maakt een goed begin
Geen mens die zich tegen jou keert
Vol lef kijk je in de wereld
Je straalt positiviteit uit
Jouw lach wordt met een grotere lach vergeld
Je gaat met sprongen vooruit
Onze pappa heeft nu tijd
Elke dag een uitgebreide stoeipartij
En jouw mamma die je met knuffels verblijdt
In ieder hart een plaatsje vrij
Jouw Pake en Beppe die leven nog
Ooms en tantes zijn je dierbaar
Nog niets te maken met liefdesbedrog
Met twee broers en een zus heb je het mooi voorelkaar
Ik hou van je, je bent mijn schat
Maar deze confrontatie doet soms pijn
Je hebt dingen die ik niet zo heb gehad
Soms zou ik zo graag jou willen zijn…….