Matthijs
Ontluikend, een iris na de sneeuw
Een rinkelend, tinkelend,
waterding
in een vloedgolf van verandering.
En plots .....
echte vlinders,
wervelend, bruisend,
gedrevenheid, een zucht,
een welkome begroeting
intens en puur
ons zoontje,
Matthijs
°04-06-2001
van mama voor mijn liefste Thijsje