Eerst hadden we een ruzie
En je probeerde het weer goed te maken
Je nam me in je sterke armen
Waardoor ik me veilig voelde
En ik weer rustig werd
Ik voelde mijn ogen zwaarder worden
Toen moest ik naar huis
Waar ik begon te huilen
Er waren zoveel dingen gezegt
Over mijn pa
Dat ik hem weer wou zien
Het uitpraten
Het enige wat je zei was..
"Kheb nu niks in me handen
Maar anders had ik iets naar je kop toegegooid"
Ik weet wel wat je bedoelde
Dat ik niet stom moest zijn
En naar hem toegaan
Waardoor ik hem alleen maar weer hoop geef
En ik weet het ook wel
Maar toch.. Het is me pa
En ik hou van hem...
Wou dat je nu naast me lag
En je me in je sterke veilige armen nam
Waardoor ik rustig in slaap kan vallen
Want dat lukt nu niet
Niet zonder zorgen...