ik hou van jouw met heel me hart en ziel
ik hou van jouw, ik blijf je trouw
tot de dood ons scheid
ik laat je nooit meer gaan
want ik kom achter je aan
jij bent zo mooi, lief en zacht als een rozenblad
daarom hou ik zo veel van jou
maar het meest om je karakter hou ik van jouw
jij bent mijn meisje voor het leven
je help me door goede en slechte tijden heen
en omgedraaid ook
ik blijf je trouw
ik hou zoveel van jouw