lieve griet
vroeg op
maar het geeft niet
je afspraak bij de tandarts kwam te vervallen
en zo kwam je weer snel naar mij
en daar is niets aan te verknallen
dat maakte ons (bart en ik) alleen maar blij
vanavond weer sporten samen
daarna weer heerlijk naast je
belanden in je armen
onze heerlijke lichamen
zullen elkaar verwarmen