' 04-09-2006
2 jaar geleden kreeg ik het te horen,
Dat iets mij zou gaat storen.
Er was toen een hele tijd verstreken,
En blijft bij mij in gebreken.
Het werd mij toen duidelijk,
En ik kreeg mijn gelijk.
Ze had kanker, iets wat mij zwaar viel,
Maandag heeft ze het opgegeven, en leeft ze verder met haar ziel.
Maar in mijn hart al ze blijven bestaan,
En hier zal ze ook nooit meer weggaan.
Ik heb goede en slechte dingen meegemaakt,
En sommige dingen hebben mij wel degelijk geraakt.
Maar dit laatste zal ik nooit vergeten,
Diep in mijn hart heb ik het geweten.
Ze wilde er niet naar streven,
En ik wilde het niet toegeven.
Toch heeft het noodlot toegeslagen,
En blijf ik hier zitten met allemaal vragen.
Ik accepteer haar beslissing,
En het is geen vergissing.
Omi, rust in vrede,
Je hebt goed gestrede.
Liefs Je kleindochter en kleinzoon