Waarom sluit je je ogen?
Voor hetgeen wat je ziet??
Waarom wil je het niet geloven?
Of ben je bang voor of het waar is of niet??
Je kan mij niet zeggen,
dat je niet ziet wat er allemaal is gebeurd..
Je kan mij niet zeggen,
Dat je niet om hetgeen wat je zag hebt getreurd..
Ik ken je,
en je bent niet blind..
Of denk je soms na?
Aan of het waar is,
of dat ze het verzint..
Waarom sluit je je ogen?
Voor hetgeen wat je ziet??
Waarom wil je het niet geloven?
Of ben je bang voor of het waar is of niet??
Je kan mij niet zeggen,
Dat je haar pijn niet hebt gezien..
Je kan mij niet wijs maken,
dat je wilt dat ik een ander verdien...
Wil je mij dan zeggen?
Dat je haar pijn niet hebt gevoeld??
Kan je mij dan zeggen?
Dat haar pijn voor iemand anders is bedoeld??
Of denk je soms?
Dat er niks is gebeurd??
Denk je soms dat zij kwaad was??
Omdat zij door hem af was gekeurd??
Waarom sluit je je ogen?
Voor hetgeen wat je ziet??
Waarom wil je het niet geloven?
Of ben je bang voor of het waar is of niet??
Je weet gewoon niet wat je voelt..
En je denkt na over wat je ziet..
En stil in jezelf vraag je je af..
Waarom overkomt dit haar;
en een ander niet??
Want wat je hebt gezien is gewoon waar,
misschien klinkt het nog zo raar..
Maar het is serieus gebeurd,
hetgeen wat je gezien hebt bij haar..
Voelde je haar pijn in jou hart?
Voelde je haar tranen branden in je ogen??
En heb je nu geen schuldgevoel?
Dat ze gelijk had;
Ze heeft niet gelogen..
Want je zag de waarheid..
En probeer het niet te verschuilen in jezelf..
Maar uit dit met haar, want ze heeft je nodig,
Jou haar troostend maakt alles en iedereen voor de rest overbodig..
Uit je liefde en geef haar warmte,
deel samen met haar jullie verdriet..
Verstop de pijn niet in jezelf,
Maar geef aan haar toe aan de pijn die je ziet....
Ben er voor haar,
en biedt haar je warmte..
Ik weet zeker dat ze het van je aannemen zou,
want ik ken dit meisje,
en zie in haar ogen;
Dat ze veel aan je denkt..
Ze houdt van jou..
Er zal verbetering zijn,
en littekens zouden verdwijnen..
Ze zal het weg stoppen ver in een plekje in haar,
en in haar zicht zal het nooit meer terug verschijnen...
Ze zal van je houden,
je beminnen tot ze er bij neervallen zou..
Ze zou alles met je delen..
En ze laten weten:
"Ik hou van jou"