Jij was er,
als een zonnetje..
je scheen,
zoals jou,
was er geen een!
Maar de zon dooft onder in de zee,
en komt nooit meer op...
waarom nam je mij niet mee?
Vrolijke, lieve meid..
mijn gedachten raken je nooit meer kwijt!
Ik mis je meis,
maar dat was de prijs,
die jij ervoor betaalde..
om nooit meer in ons midden te staan..
maar we hebben je nu laten gaan..
Woorden schieten te kort...
Ik mis je meis,
Ik mis je...