Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
als mijn hart wil spreken
als mijn hart zou spreken
dan zouden er tranen vloeien
als mijn hart kon voelen wat ik nu voel
zou het op dit moment van geluk eijn
als ik zou lachen
dan is het teken van blijheid
en ben ik gelukkig met mijn gezin aan mijn zijheid
en zou ik trachten
ieder moment te genieten
als ik zou zeggen
en aan iedereen uitleggen
geniet van het leven
je moet niet altijd beven
gevoel kan je niet omschrijven
dat is alleen wat jezelf ondervind
en door je gezin wordt bemind
en dat zal altijd zo blijven
de kracht die men heeft als gezin
gaat recht door mijn hart
de liefde die je elkaar geeft
is sterk en apart
niets kan ons weerhouden
al die jaren van elkaar nog steed te houden
en dat wil ik in mijn verdere leven behouden
samen knusjes bij elkaar
1 front vormen
is ongelooflijk
maar waar
liefste is gewoon iets machtig
schitterend zalig maar zeker prachtig
Reacties op dit gedicht
marmotc vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
marmotc
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
17 november 2006
Thema's:
[Geluk]
[Geluk]
[Geluk]