Over een grindplein naar de binnenstad
Langs fietsers, winkels, stoplichten
Het was maar even dat ik vergat
Langs grachten, gebouwen, toeristen
Hoe afhankelijk we zijn, we zwichten
Langs kleine huizen, panden, tegels
Ik wandel van bovenaf
De metroroute