Het oude...? het oude jaar.
Is bijna voorbij.
Ik denk alleen aan de goede dingen.
Hoeveel waren het er ook weer.
Wacht ik ga van voor af aan beginnen.
.............................
.............................
..............Oostende.
.............................
............minder ellende
En och ja ik zou het bijna nog vergeten moeten
Ik mocht nieuwe vriendschappen ontmoeten.
Zo maar, van over het hele land.
De ene wat losser , met de andere een sterkere band.
..............................
..............................
..............neen, dat is uit het bed.
..............................
...............dat moet uit mijn hoofd gezet.
He, de lijntjes zijn nu helemaal op.
Wat staat nu helemaal aan de top?
De nieuwe liefde voor mijn vrouw.
En dat zij gelukkig anders is dan ik wou.
Ja ja, 2006 was niet slechter dan tevoren.
Maar de tegenslagen die er bij horen
Heb ik dan ook maar ondergaan.
Ben ook maar een menselijk onderdaan.
Moest het nu zijn beste lezer,
dat dit het laatste is dat ik kan schrijven.
Tel de puntjes dan een keer, vergroot ze
het zijn gelukkige schijven