Als het goed gaat, gaat ie te snel
als je problemen hebt dan kruipt hij wel
van tijd heb je steeds een hoop te kort
tijd begint als je geboren wordt
als je dood gaat is je tijd voorbij
dus geniet van de tijd die je hier is gegeven
anders heb je hier niets van ‘t leven