~*~
Beneden bewogen de dansers als n stel geesten over de dansvloer
het stof waaierde om hen heen
De mensen zigzagde door elkaar,verdoofd
Je hoorde fluisteren,dans dans...
Geen maan geen zon kon je daar zien
alles was tijdloos
als in 'n tijdmachien
Maar altijd zijn er daar voor mij de sterren
ik zie en voel ze overal
Een schorpioen danst in mijn schaduw
Ik straal mn warmte uit
in de hoop dat hij niet steken zal
Een bije-vrouw streelt haar angel
als of ze zegt:back off!
Een draak met twee koppen,
die van werkelijkheid en fantasie
danst achter mij en...loert
Een vuurpaard staat stiekum te gluren
Ik heb geen plannen
zie allen een stier,hoog tronend
boven mij uit
heersend niks duldend
Ik slangemens probeer door z'n horens te glippen
't lukt me soms,en ik geniet
als ik z'n hart voel smelten
Een onaartse wind beroerd de dansers
de regen wacht geduldig
verschuilt zich in de hoeken
De zon staat voor de deur
Betovering verbroken
Bleef het maar altijd nacht
~*~